Tom Ellis wil na 'Lucifer' iets totaal anders doen

Tom Ellis wil na 'Lucifer' iets totaal anders doen
17 september 2020 om 14:32

Nu het einde van de Netflix-serie Lucifer (2016– ) langzaam in zicht komt, denkt Tom Ellis alvast na over zijn carrière na de rol van Mr. Morningstar. Hoewel de serie een regelrecht succes is, hoopt Ellis iets compleet nieuws te doen hierna.

Zolang Ellis in hetzelfde genre en dezelfde soort rollen blijft hangen, blijven mensen steeds hetzelfde van hem verwachten, zo denkt hij. Ellis heeft dan ook altijd gedacht zichzelf hierna opnieuw uit te vinden in een ander gebied:

Ik wil mensen graag verrassen en iets heel anders doen. Dat is altijd mijn denkproces geweest.

Toch duurt het nog even voordat we echt afscheid moeten nemen van Lucifer Morningstar. Tegen alle verwachtingen in werd de serie namelijk verlengd met een zesde seizoen. In augustus verscheen de eerste helft van seizoen 5 op Netflix. Ellis weet nog niet wanneer deel 2 online komt, aangezien de seizoensfinale nog steeds moet worden opgenomen.

De tweede acht afleveringen, ik weet niet zeker wanneer ze uitkomen omdat we nog steeds de finale niet hebben opgenomen. We waren ongeveer halverwege met de aflevering. Dus we gaan terug, we beginnen daarmee, en dan gaan we direct door met seizoen zes.

Hij voegt toe dat deel 2 van seizoen 5, aan de hand van zijn eigen beredenatie, rond kerst of begin volgend jaar verschijnt. In hoeverre dit daadwerkelijk het geval is moet Netflix nog bevestigen.

Lucifer (2016– )
8.2
Lucifer is verveeld en ongelukkig en doet daarom afstand van zijn positie als tegenstander van God en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker.

Beeld: Still 'Lucifer' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixLucifer (2016– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten