Tom Holland en Mark Wahlberg gespot op de set van 'Uncharted'

Tom Holland en Mark Wahlberg gespot op de set van 'Uncharted'
17 september 2020 om 15:14

De nieuwste film van Tom Holland, The Devil All the Time (2020), verscheen gister op Netflix, maar de acteur is zelf al volop bezig met de opnames van zijn volgende project. Hij en zijn collega Mark Wahlberg zijn gespot op de set van Uncharted (2021) in Berlijn.

Uncharted (2021)
'Uncharted' is een prequel voor de games, met in de hoofdrol Tom Holland als een jongere Drake, die ons details laat zien over hoe hij Sully heeft ontmoet en bevriend is geraakt.

Op de nieuwe foto's zien we hoe Wahlberg en Holland zich netjes in een pak hebben gehesen voor de opnames die in juli begonnen. Holland speelt de jonge Nathan Drake, een schatzoeker die de hele wereld rondreist om verschillende mysteries te onthullen; en Wahlberg is zijn mentor Sully. Uncharted is een prequel en speelt zich voor de gebeurtenissen in de bekende game af.

Bekijk hier de foto's van Holland en Wahlberg op de set van Uncharted:

Fans van de game zijn niet bepaald enthousiast over de castingkeuzes voor de film. Vooral Wahlberg die Sully speelt schiet er bij velen verkeerd in. "Waar is zijn snor?" klinkt het op Twitter.

Naast de twee hoofdrolspelers is niemand minder dan Antonio Banderas gecast als schurk. Ruben Fleischer, bekend van Venom (2018) en Zombieland (2009), regisseert de film.

Voor nu staat de release van Uncharted gepland voor 15 juli 2021.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Devil All the Time' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesUncharted (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten