'All In: The Fight For Democracy' 24 uur lang gratis beschikbaar op Amazon Prime Video

'All In: The Fight For Democracy' 24 uur lang gratis beschikbaar op Amazon Prime Video
22 september 2020 om 09:15
22 september 2020 om 11:03

Amazon Prime Video maakt de documentaire All In: The Fight for Democracy (2020) de komende 24 uur wereldwijd gratis beschikbaar ter gelegenheid van de Amerikaanse National Voter Registration Day. De film zal ook via Twitter en Twitch te zien zijn.

All In: The Fight for Democracy gaat over kiezersongelijkheid in de Verenigde Staten. De film verweeft persoonlijke ervaringen met hedendaags activisme en historisch inzicht, en dat alles met de blik op de aankomende verkiezingen. Het is dus een erg actuele film, want de Amerikanen die hun stem willen uitbrengen moeten zich vandaag registreren. Deze documentaire en de watchparties zijn bedoeld om extra aandacht te trekken en mensen net een beetje meer te motiveren om zich in te zetten voor de democratie.

De watchparties zullen worden gehost door Stacey Abrams, Lin-Manuel Miranda en influencer Neeko en zullen wereldwijd te volgen zijn. Abrams zet zich al langer in voor democratie en tegen kiezersongelijkheid. Over dit initatief zegt ze:

Stemmen is van fundamenteel belang voor ons land en de democratie, en zou voor Amerikanen overal toegankelijk en beschikbaar moeten zijn. Vandaag zal All In: The Fight for Democracy gratis beschikbaar zijn op meerdere platforms ten behoeve van het bewustzijn van de kiezers en om te zorgen dat iedereen zich gaat registreren.

De documentaire is geregiseerd door Oscar- en Emmy-winnaars Liz Garbus en Lisa Cortés. Ben je benieuwd? Ook in Nederland is de film nu gratis te bekijken. De online watchparty via Twitter begint woensdagnacht om 01.00 (Nederlandse tijd).

Amazon Prime Video heeft de documentaire ook in zijn geheel op YouTube geplaatst, je hebt dus niet eens een Amazon-account nodig om de documentaire te kijken. Waarschijnlijk blijft de film ook op YouTube 24 uur beschikbaar.

All In: The Fight for Democracy (2020)
6.6
'All In: The Fight for Democracy' onderzoekt de vaak over het hoofd geziene, maar verraderlijke kwestie van de onderdrukking van de kiezers in de Verenigde Staten.
Beeld: Still 'All In: The Fight for Democracy' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoAll In: The Fight for Democracy (2020)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws