Pixar brengt nieuwe trailer animatiefilm 'Soul' uit

Pixar brengt nieuwe trailer animatiefilm 'Soul' uit
12 maart 2020 om 16:02

Pixar brengt een nieuwe trailer uit van de animatiefilm Soul (2020), geschreven en geregisseerd door Pete Docter.

Docter is bekend van eerdere successen als Monsters, Inc. (2001), Up (2009) en Inside Out (2015). Zijn nieuwste film Soul (2020) (medegeregisseerd door Kemp Powers) gaat over Joe Gardner (stem van Jamie Foxx), een muziekleraar op een middelbare school die ervan droomt jazzmuzikant te worden. Hij krijgt de kans om te spelen in een beroemde jazzclub, maar overlijdt voordat hij daar aankomt. Zijn ziel komt terecht in het You Seminar, een plaats waar zielen zich ontwikkelen voordat ze naar pasgeboren kinderen worden getransporteerd. Joe moet samenwerken met de zielen om terug te kunnen keren naar aarde…

In Docters vorige film Inside Out zagen we al dat het oké is om je soms verdrietig of boos te voelen en dat je niet altijd maar vrolijk moet zijn. Soul gaat nog een stapje verder door het hiernamaals te behandelen.

De soundtrack van Soul bevat muziek van Trent Reznor en Atticus Ross en er is nieuwe jazzmuziek van Jon Batiste te horen. In de originele versie van de film zijn de stemmen van Jamie Foxx, Tina Fey, Ahmir Questlove Thompson, Phylicia Rashad, en Daveed Diggs te horen.

Soul is vanaf 8 juli in de Nederlandse bioscopen te zien!

Bekijk hier de nieuwe trailer:

Soul (2020)

Soul (2020)

Een muzikant die zijn passie voor muziek heeft verloren, wordt uit zijn lichaam getransporteerd en moet zijn weg terug zien te vinden met behulp van de kinderziel, het meisje '22'.
Beeld: Still uit 'Soul' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsSoul (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten