Productie Netflix-serie 'Riverdale' stilgelegd vanwege coronavirus

Productie Netflix-serie 'Riverdale' stilgelegd vanwege coronavirus
12 maart 2020 om 13:23

Het coronavirus beheerst nu ook de film- en seriewereld. Verschillende festivals zijn gennuleerd en bioscoopreleases worden uitgesteld, Tom Hanks maakt bekend dat hij en zijn vrouw positief getest zijn op het virus en nu wordt de productie van de Netflix-serie 'Riverdale' stilgelegd.

De opnames van het vierde seizoen van de Netflix-serie Riverdale (2017– ) in Vancouver zijn stilgelegd nadat bekend werd dat een teamlid in contact is gekomen met een persoon die positief getest is op het coronavirus.

Warner Bros. Television bevestigt in een verklaring dat een "teamlid momenteel een medische evaluatie krijgt":

We werken nauw samen met de bevoegde autoriteiten en gezondheidsdiensten in Vancouver om alle personen te identificeren en te contacteren die mogelijk in direct contact zijn gekomen met ons teamlid. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, de cast en de crew, is altijd onze topprioriteit. We hebben voorzorgsmaatregelen genomen en zullen deze blijven nemen om iedereen die aan onze producties over de hele wereld werkt, te beschermen.

Uit voorzorg is de productie van de populaire serie stilgelegd.

Riverdale (2017– )

Riverdale (2017– )

Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
7.1
Beeld: Still uit 'Riverdale' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixRiverdale (2017– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten