Tom Hanks en zijn vrouw testen positief op coronavirus

Tom Hanks en zijn vrouw testen positief op coronavirus
12 maart 2020 om 11:01
12 maart 2020 om 11:04

Vandaag bevestigt Tom Hanks dat hij en zijn vrouw Rita Wilson positief zijn getest op het coronavirus. Het stel is in Australië voor de pre-productie van de nieuwe Baz Luhrmann-film over Elvis Presley, waarin Hanks de manager van Presley zal spelen.

Warner Bros. laat aan Deadline weten dat ze een melding kregen dat iemand tijdens de productie gediagnostiseerd was met het coronavirus. De studio zegt nauw samen te werken met Australische gezondheidsorganisaties om erachter te komen wie er allemaal in contact zijn gekomen met deze persoon.

Hanks laat in een eigen verklaring het volgende weten:

Hallo, mensen. Rita en ik zijn hier in Australië. We voelden ons een beetje moe, alsof we verkouden waren en wat last van ons lichaam hadden. Rita had wat rillingen die kwamen en gingen. En lichte koorts. Om juist te handelen, wat nu in de wereld nodig is, lieten we ons testen op het coronavirus, en bleek de uitslag positief.

Wat nu? De medische staf heeft protocollen die gevolgd moeten worden. We zullen worden getest, geobserveerd en geïsoleerd zolang de volksgezondheid en veiligheid dat vereist. Er zit niet meer op dan het per dag te bekijken, niet?

We houden de wereld op de hoogte.

Zorg goed voor jezelf!

Binnenkort is Hanks te zien in de film Greyhound (2020). Meerdere films zijn inmiddels uitgesteld vanwege het coronavirus, de releasedatum van deze film is deze week verplaatst van begin mei naar 11 juni.

Beeld: Cover 'Greyhound' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten