Nieuwe komische dramaserie 'Koppensnellers' binnenkort op tv

Nieuwe komische dramaserie 'Koppensnellers' binnenkort op tv
12 maart 2020 om 09:05

AVROTROS kondigt de komische dramaserie Koppensnellers (2020) aan, een serie over dubieuze journalistiek, leugens en familievetes.

De serie, een productie van NL Film in samenwerking met theatergezelschap mugmetdegoudentand, vertelt het verhaal van de meedogenloze zakenrouw Dana, die op gehaaide wijze de leiding probeert te krijgen over een ingedutte kwaliteitskrant. Ze doet er alles aan om de winst omhoog te krijgen. De hele redactie keert zich tegen haar, en ook haar zoon Lucas wil niets van haar weten.

Lucas leeft een rustig bestaan met zijn vrouw en kind en werkt als persvoorlichter voor de gemeente, waar zijn oom Fons burgemeester is. Het laatste waar Lucas zin in heeft is zijn bemoeizuchtige moeder, maar door haar manipulatieve gedrag ontspoort zijn leven in rellen, terreur en zelfs moord…

In Koppensnellers spelen onder anderen Lineke Rijxman (Dana), Tim Linde (Lucas), Jack Wouterse (Fons), Rosa van Leeuwen en Nastaran Razawi Khorasani. Het scenario is geschreven door Joan Nederlof, in samenwerking met Peer Wittenbols en Jacqueline Epskamp en de regie is in handen van Michiel Jaarsveld en Margien Rogaar.

Koppensnellers is vanaf vrijdag 3 april om 20.25 te zien op NPO 3.

Koppensnellers (2020)

Koppensnellers (2020)

Dana is een meedogenloze zakenvrouw die er alles aan doet de winst van de ingedutte kwaliteitskrant waarvoor ze werkt weer op te krikken.
Beeld: Mark de Blok
Tekst: AVROTROS

Meer over:

Televisie SeriesKoppensnellers (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten