Dwayne 'The Rock' Johnson en Emily Blunt samen in nieuwe trailer 'Jungle Cruise'

Dwayne 'The Rock' Johnson en Emily Blunt samen in nieuwe trailer 'Jungle Cruise'
11 maart 2020 om 16:01

Disney brengt een nieuwe trailer van Jungle Cruise (2020) uit, een avonturenfilm met Dwayne 'The Rock' Johnson en Emily Blunt.

De titel Jungle Cruise slaat op de gelijknamige attractie uit verschillende Disneyland-parken. In de film is Dwayne Johnson te zien als rivierbootschipper Frank, die Blunts karakter Lily meeneemt op een missie door de jungle om een boom met magische helende krachten te vinden ('The Tree of Life'). De boom "kan de wereld veranderen", maar als deze in verkeerde handen valt kan het een "groot kwaad" aanwakkeren, zo is in de trailer te horen.

De nieuwe trailer laat zien hoe het duo aanvallen van piranha's en slangen overleeft, hoe ze beschoten worden door een onderzeeboot en hoe Frank een mislukte poging doet met een liaan naar veiligheid te slingeren. Dit alles gaat natuurlijk gepaard met de nodige explosies.

Jungle Cruise is vanaf 22 juli in de bioscoop te zien!

Jungle Cruise (2020)

Jungle Cruise (2020)

Een charismatische rivierbootkapitein (Dwayne Johnson) en een vastberaden ontdekkingsreiziger (Emily Blunt) gaan samen op een avontuurlijke missie om de jungle van de Amazone te onderzoeken.
Beeld: Copyright 2020 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsJungle Cruise (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten