'Chadwick Boseman: A Tribute for a King' is nu te zien op Disney+

'Chadwick Boseman: A Tribute for a King' is nu te zien op Disney+
25 september 2020 om 16:00

Vanaf vandaag is Chadwick Boseman: A Tribute for a King te zien op Disney+. De korte documentaire is een ode aan de onlangs overleden acteur, en was eerder te zien op de Amerikaanse televisie als special van ABC-News.

In het eerbetoon aan de Black Panther (2018)-ster komen een hele rits beroemdheden, politici, fans en collega's aan het woord, en herdenken ze Bosemans leven, zijn nalatenschap en de indruk die hij maakte op de wereld.

Chadwick Boseman: A Tribute for a King
6.9
Vier “Black Panther”-ster Chadwick Bosemans leven, nalatenschap, carrière en de culturele indruk die hij maakte op en achter het scherm.

De 40 minuten durende special werd oorspronkelijk uitgezonden in de zendtijd van ABC News op 30 augustus. Naast lovende woorden en mooie herinneringen komt ook de ziekte van de acteur aan bod. ABC News plaatste eerder al een deel van de speciale uitzending op YouTube, dus ook zonder Disney+-abonnement kun je bijna de helft van de uitzending bekijken.

De documentaire was in de VS al vanaf begin deze maand te bekijken, maar vanaf vandaag dus ook in Nederland. Chadwick Boseman: A Tribute for a King is nu te zien op Disney+.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Chadwick Boseman: A Tribute for a King' via TMDb
Tekst: Disney+

Meer over:

Celebrities Films Video on demand Disney+Chadwick Boseman: A Tribute for a King

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten