Eerste beelden van George Clooneys Netflix-film 'The Midnight Sky' vrijgegeven

Eerste beelden van George Clooneys Netflix-film 'The Midnight Sky' vrijgegeven
25 september 2020 om 17:18

In The Midnight Sky (2020), de nieuwe film van George Clooney, keert de bemanning van een ruimteschip terug naar de aarde, om de bijzondere ontdekking van een leefbare planeet te delen met de wereld. Maar die ontdekking wordt snel overschaduwd, want op de aarde gaat het helemaal niet goed. De eerste beelden van de film zijn vandaag vrijgegeven.

De aarde staat stil, en is omringd door wolken van giftig stof, en of er nog iets of iemand leeft weet niemand. The Midnight Sky is gebaseerd op het book Good Morning, Midnight van Lily Brooks-Dalton, en gaat over een stel rampen die de wereld in 2049 treft.

Volgens Clooney, die de film niet alleen regisseert maar ook de hoofdrol speelt, is een deel van de sciencefiction van dat verhaal in 2020 heel wat minder fictief geworden. Er is op dit moment sprake van een wereldwijde pandemie, het gaat niet goed met het milieu en er is politieke onrust. Daar had de acteur het over in een interview met tijdschrift Vanity Fair:

De ziekte van de haat en de elementen die daaruit voortkomen, veldslagen en oorlogen - dat is al geruime tijd aan de gang. De film gaat over andere over het verdriet over wat mensen elkaar aandoen, en over hoe makkelijk het allemaal afgelopen kan zijn.

Kijk de eerste beelden van de nieuwe film hier:

Wanneer de film in première gaat is nog niet bekend, maar Clooney vertrouwde Vanity Fair toe dat de opnames van de film inmiddels zijn afgerond (en dat zijn vrouw daar erg blij mee was). Dat kan dus niet heel lang meer duren, naar verwachting verschijnt de film dit najaar op Netflix.

The Midnight Sky (2020)
'The Midnight Sky' is een postapocalyptisch verhaal waarin Augustine (George Clooney), een eenzame wetenschapper op de Noordpool, uit alle macht Sully (Felicity Jones) en haar astronautenteam probeert te waarschuwen wanneer die tijdens een mysterieuze wereldwijde ramp terugkeren naar de aarde.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Alex Andrews via Pexels.com
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsThe Midnight Sky (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten