Officiële trailer van Netflix-film 'A Babysitter's Guide to Monster Hunting' nu te zien

Officiële trailer van Netflix-film 'A Babysitter's Guide to Monster Hunting' nu te zien
25 september 2020 om 18:09

De Halloween-voorpret kan beginnen! Netflix heeft zojuist de officiële trailer van A Babysitter's Guide to Monster Hunting (2020) online gezet. De film, die is gebaseerd op een boekenserie, gaat op 15 oktober in première op het streamingsplatform.

Kelly Ferguson zit net op de middelbare school en heeft een baantje als oppas. Eigenlijk had ze niet zo'n zin om op te passen tijdens Halloween, maar ze stemt toch in. Wanneer haar oppaskindje Jacob wordt meegenoment door monsters wordt Kelly halsoverkop gerekruteerd wordt in een geheim babysitter-genootschap en doet ze er alles aan om Jacob op tijd terug te vinden. Kijk de trailer hier:

De film is gebaseerd op de populaire gelijknamige boekenreeks van Joe Ballarini, en voor het grootste deel een speelfilm, aangevuld met animaties. A Babysitter's Guide to Monster Hunting is vanaf 14 oktober te zien op Netflix.

A Babysitter's Guide to Monster Hunting (2020)
5.4
Als monsters haar oppaskind ontvoeren, wordt babysitter Kelly Ferguson ingehuurd door een geheim genootschap om kinderen te beschermen die de wereld zullen veranderen.

Beeld: Netflix Media Center
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sA Babysitter's Guide to Monster Hunting (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten