Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix deze week
26 september 2020 om 08:13

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Met een aantal nieuwe documentaireseries en een paar nieuwe komedies is er voor ieder wat wils. Onder andere Jon Favreau is terug met een nieuw seizoen van The Chef Show (2019– ) waarin hij de lekkerste gerechten klaarmaakt. Morgen (zondag) verschijnt daarnaast het slotseizoen van Jane the Virgin (2014–2019). In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.2

  The Chef Show (2019– )

  Seizoen 2, 5 afleveringen
  Kijk op Netflix • Schrijver, regisseur en food-liefhebber Jon Favreau en chef-kok Roy Choi verkennen eten binnen en buiten de keuken met ervaren chef-koks en bevriende beroemdheden.
 2. 7.8
  Kijk op Netflix • De serie 'Jane the Virgin' volgt Jane, een religieuze jonge Latina die als serveerster in een hotel in Miami werkt en door IVF per ongeluk zwanger wordt.
 3. 7.5

  The Playbook (2020)

  Nieuw! Seizoen 1, 5 afleveringen
  Kijk op Netflix • In 'The Playbook' worden legendarische coaches geprofileerd. Door middel van emotionele en diepgaande interviews onthult elke coach de spannende momenten in zijn of haar persoonlijke leven en carrière die uiteindelijk hebben bijgedragen aan de vorming van zijn of haar coachingsfilosofie.
 4. 7.3
  Kijk op Netflix • In april 1991 werd Detlev Rohwedder, het hoofd van Treuhand, de Oost-Duitse Privatiserings- en Herstructureringsorganisatie, vermoord in Düsseldorf.
 5. 6.4

  The School Nurse Files (2020– )

  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • Met een lichtgevend zwaard beschermt een verpleegster met een ongewone gave de leerlingen op een middelbare school tegen monsters die alleen zij kan zien.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week het vierde seizoen van Jack Whitehall: Travels With My Father (2017– ), met twee afleveringen van de Netflix Original-docuserie waarin Jack Whitehall en zijn vader Michael reizen maken naar vreemde landen om zo hun band te versterken.

Jack Whitehall: Travels With My Father (2017– )
7.7
De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken reizen naar vreemde landen om hun band te versterken.

Nieuwe afleveringen van terugkerende series verschenen er daarnaast van de volgende series. De nieuwste aflevering van Undercover is nu nog niet te zien, deze staat voor morgen (zondag) op de planning:

Bekijk alle nieuwe films en series op Netflix op Nieuw op Netflix.

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten