Yara Shahidi speelt Tinkerbell in 'Peter Pan & Wendy'

Yara Shahidi speelt Tinkerbell in 'Peter Pan & Wendy'
26 september 2020 om 10:12

Yara Shahidi speelt Tinkerbell in de live-action-remake van Peter Pan (1953). Ze voegt zich bij Jude Law als Captain Hook en Alexander Molony en Ever Anderson die Peter en Wendy vertolken.

Shahidi brak door met haar rol in de ABC serie black-ish (2014– ) en speelde de hoofdrol in de spinoff-serie grown-ish (2018– ). Als filmactrice is ze vooral bekend van de adaptatie van een Young Adult-roman, namelijk The Sun Is Also a Star (2019). Daarin speelt ze Natasha die op de dag voordat ze Amerika uitgezet wordt een jongen tegenkomt op wie ze verliefd wordt.

In Peter Pan & Wendy zal Shahidi de rol vertolken van Tinkerbell, een elfje dat Peter Pan helpt. Tinkerbell is een geliefd personage en heeft al meerdere eigen films gekregen. Ook in deze adaptatie geregisseerd door David Lowery, die eerder al Pete's Dragon regisseerde voor Disney, zal ze dus weer van de partij zijn. Naast de regie neemt Lowery in samenwerking met Toby Halbrooks het script voor zijn rekening.

Wanneer het filmen begint, is nog niet bekend.

Peter Pan & Wendy
Liveactionbewerking van J.M. Barrie's klassieke verhaal over een kwajongen die drie jongelingen rekruteert in Londen om hem te vergezellen op een magisch avontuur naar het betoverde Neverland-eiland.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Grown-ish' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsPeter Pan & Wendy

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten