Aldis Hodge speelt Hawkman in DC-film 'Black Adam'

Aldis Hodge speelt Hawkman in DC-film 'Black Adam'
26 september 2020 om 13:28

Aldis Hodge heeft de rol van Hawkman te pakken in een aankomende film van DC. De laatste onderhandelingen voor de rol in Black Adam (2021), een actiethriller waar ook Dwayne Johnson voor tekende, zijn op dit moment bezig.

De regisseur van de film is Jaume Collet-Serra, die recent Johnson regisseerde in de aankomende Disneyfilm Jungle Cruise (2021). Het verhaal van Black Adam draait om een personage dat gecreëerd werd als de aartsvijand van Shazam en is dan ook een spinoff van Shazam! (2019).

In Black Adam wordt de Justice Society of America geïntroduceerd, een groep van meerdere generaties die de voorloper is van de Justice League. Karakters zoals Atom Smasher (gespeeld door Noah Centineo), Doctor Fate en Cyclone zullen een rol in het verhaal spelen.

Hawkman is een personage dat voor het eerste voorkwam in de Flash Comics uit de jaren veertig. Hij is een deel van een liefdeskoppel uit het oude Egypte met als lot om constant te reïncarneren, wat uiteindelijk leidt tot de transformatie tot een held met twee gigantische vleugels. In de hedendaagse tijd is hij Carter Hall, een archeoloog en avonturier die moet omgaan met zijn woede-uitbarstingen.

Recent was Hodge te zien in The Invisible Man (2020), is hij een van de sterren in Regina Kings One Night in Miami (2020) en kreeg hij goede kritieken voor zijn rollen in Straight Outta Compton (2015) en Hidden Figures (2016).

De productie van Black Adam start volgend jaar rond het begin van de lente.

Black Adam (2021)
'Black Adam' is een spin-off van 'Shazam!' over de antiheld van die film, Black Adam.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Straight Outta Compton'
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsBlack Adam (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten