Vanavond op tv: Kenneth Branagh als Poirot in 'Murder on the Orient Express'

Vanavond op tv: Kenneth Branagh als Poirot in 'Murder on the Orient Express'
28 september 2020 om 10:41

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip het moordmysterie Murder on the Orient Express (2017) met Kenneth Branagh, Johnny Depp en Judi Dench.

In Murder on the Orient Express vindt een moord plaats op een trein. Toevallig is één van de passagiers de beroemde detective Hercule Poirot (Branagh). Hij neemt de taak op zich om de moordenaar te vinden onder de 13 verdachte medepassagiers. Het is een race tegen de klok voordat de dader weer toeslaat…

De film is tevens geregisseerd door Branagh en bevat daarnaast ook topsterren als Penélope Cruz, Josh Gad, de Nederlander Marwan Kenzari en Michelle Pfeiffer. Onze recensent geeft de film 3,5 van de 5 sterren.

Bekijk hier de trailer van Murder on the Orient Express:

Murder on the Orient Express is vanavond om 20:30 uur te zien op Net 5. Heb je deze film al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Murder on the Orient Express (2017)
6.5
'Murder on the Orient Express' is gebasseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie en vertelt het verhaal van dertien vreemden gestrand in een trein, in een situatie waarin iedereen een verdachte kan zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Murder on the Orient Express' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsMurder on the Orient Express (2017)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten