Chadwick Boseman stond een deel van zijn salaris van '21 Bridges' af

Chadwick Boseman stond een deel van zijn salaris van '21 Bridges' af
29 september 2020 om 13:51

De onlangs overleden acteur Chadwick Boseman gaf een deel van zijn salaris van 21 Bridges (2019) aan zijn collega Sienna Miller, zo onthult de actrice. Dit deed hij zodat ze kon bleven werken aan de film als producent.

Daarnaast zou Boseman ook een grote rol hebben gespeeld bij het regelen van Miller voor de filmrol. Zonder hem zou ze niet hebben meegespeeld, zo legt ze uit in een interview met Empire:

Hij was een fan van mijn werk, wat spannend was, want ik ben tien keer zo'n grote fan van hem. Dus hij benaderde me om het te doen, hij bood me deze film aan, en het was op een moment dat ik echt niet meer wilde werken. Ik had non-stop gewerkt en ik was uitgeput, maar toen wilde ik met hem werken…

Miller zou de studio vervolgens gevraagd hebben om een salaris dat de studio haar niet wilde betalen, waardoor Boseman het op zich nam om een deel van zijn salaris aan haar af te staan: "Chadwick heeft uiteindelijk een deel van zijn salaris gedoneerd om me op het salaris te krijgen waar ik om had gevraagd…"

Boseman overleed op 28 augustus op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker. 21 Bridges is nu te zien op Amazon Prime Video en via Pathé Thuis.

21 Bridges (2019)
6.6

21 Bridges (2019)

thriller / drama • Brian Kirk
Met Chadwick Boseman en Sienna Miller
Als NYPD-rechercheur Simpson (Chadwick Boseman) een operatie verknalt, krijgt hij nog Ă©Ă©n laatste kans om zijn baan te redden.
Beeld: Still '21 Bridges' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen Celebrities21 Bridges (2019)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws