Liam Hemsworth, Clark Duke en Vince Vaughn te zien in eerste trailer 'Arkansas'

Liam Hemsworth, Clark Duke en Vince Vaughn te zien in eerste trailer 'Arkansas'
13 maart 2020 om 12:27

Lionsgate publiceert de eerste trailer van Arkansas (2020), een misdaaddrama met Liam Hemsworth, Clark Duke en Vince Vaughn.

Duke is tevens de regisseur van de film. Het is de eerste film die hij regisseert, maar als acteur kennen we hem al uit onder andere uit de briljante komedie Hot Tub Time Machine (2010) en Sex Drive (2008).

Arkansas is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Brandon. De film gaat over Kyle (Hemsworth) en Swin (Duke), die de orders van een drugsbaron uit Arkansas (die ze nog nooit hebben gezien), Frog (Vaughn), opvolgen. Overdag doen ze zich voor als parkwachters en 's nachts werken ze als drugskoeriers onder het toeziend oog van Frogs handlangers. Na een paar stomme beslissingen gaat het mis en jagen ze Frog tegen zich in het harnas…

Arkansas zou eigenlijk in première gaan op het South by Southwest-festival (SXSW) in Austin, Texas, maar dit festival gaat vanwege het coronavirus niet door, net als de premières van diverse films. De film is in de VS vanaf 1 mei te zien in enkele bioscopen en on demand. Wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Bekijk hier de trailer van Arkansas:

Arkansas (2020)

Arkansas (2020)

'Arkansas' gaat over Kyle (Hemsworth) en Swin (Duke), die de orders van een drugsbaron uit Arkansas (die ze nog nooit hebben gezien), Frog (Vaughn), opvolgen.
Beeld: Still uit 'Arkansas' via Lionsgate
Tekst: Bron

Meer over:

Video's FilmsArkansas (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten