Deze acteur speelt Dwayne Johnson in komedieserie 'Young Rock'

Deze acteur speelt Dwayne Johnson in komedieserie 'Young Rock'
30 september 2020 om 15:59

Dwayne Johnson maakt bekend welke acteurs een rol spelen in de nieuwe serie over zijn leven. De vrijwel onbekende Bradley Constant en Marco Polo-ster Uli Latukefu kruipen in de huid van de geliefde acteur in Young Rock.

Constant speelt Johnson toen hij 15 jaar oud was, een tijd in zijn leven waarop hij enorm zijn best deed om bij de rest te horen. Latukefu neemt het daarna over en speelt Johnson van zijn 18e tot 20e levensjaar. In deze tijd werd de inmiddels wereldberoemde acteur gerekruteerd om Amerikaans voetbal te spelen bij de Universiteit van Miami.

Daarnaast voegt Stacey Leilua zich bij de cast als Ata Johnson, de sterke en positieve moeder van Dwayne. Joseph Lee Anderson, bekend uit S.W.A.T. (2017– ) en Harriet (2019), speelt zijn vader. Tot slot is Ana Tuisila de medogenloze zakenvrouw en tevens de oma van Dwayne, Lia Maivia.

Young Rock verschijnt ergens in 2021 en is een komedieserie over hoe Johnson opgroeide in een sterke familie, terwijl hij zich profileerde in de boks- en football-wereld. Het vertelt hoe Johnson een man werd en hoe hij de bijzondere mensen in zijn leven ontmoette. De productie van de serie is inmiddels al begonnen, zo schrijft Johnson op Instagram.

Begin september raakte Johnson en zijn gezin besmet met het coronavirus. Ze zijn inmiddels herstelt. De acteur is binnenkort te zien in de nieuwe Disney-film Jungle Cruise (2021), die helaas werd uitgesteld naar juli 2021.

Young Rock
Een blik op de vormende jaren van superster Dwayne 'The Rock' Johnson terwijl hij volwassen wordt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Jumanji: Welcome to the Jungle' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen CelebritiesYoung Rock

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten