Musicalfilm 'Dolly Parton's Christmas on the Square' in november op Netflix

Musicalfilm 'Dolly Parton's Christmas on the Square' in november op Netflix
30 september 2020 om 15:27

Netflix kondigt een nieuwe kerstspecial aan van niemand minder dan Dolly Parton. De musicalfilm Dolly Parton's Christmas on the Square (2020) is vanaf 22 november te zien op de streamingdienst, zo onthult Netflix op Twitter.

De film is geregisseerd door Debbie Allen, die ook de choreografie samenstelde voor alle muzieknummers. De regisseur is bekend van films als Out-of-Sync (1995) en Life Is Not a Fairytale: The Fantasia Barrino Story (2006), het muzikale drama over American Idol-winnaar Fantasia Barrino.

Uiteraard speelt Parton zelf de hoofdrol in de film, een engel die Regina (Christine Baranski) van nare gedachten doet veranderen door haar met een oude liefde in contact te brengen en door verhalen van de lokale gemeenschap.

Naast Parton en Baranski spelen ook Jenifer Lewis, Treat Williams, Jeanine Mason, Josh Segarra, Mary Lane Haskell, Matthew Johnson en Selah Kimbro Jones mee. De film bevat 14 nummers van Parton en is dus een waar muzikaal spektakel. We kijken nu al uit naar de trailer.

Dolly Parton's Christmas on the Square is vanaf 22 november te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Dolly Parton's Christmas on the Square (2020)
De kerststemming valt in duigen wanneer een kille vrouw het land van haar geboortestadje wilt proberen te verkopen.

Beeld: Still 'Dolly Parton’s Christmas on the Square' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixDolly Parton's Christmas on the Square (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten