Daniel Bernhardt keert terug als agent Johnson in 'The Matrix 4'

Daniel Bernhardt keert terug als agent Johnson in 'The Matrix 4'
30 september 2020 om 14:47

Acteur en stuntman Daniel Bernhardt zal wederom in de huid kruipen van agent Johnson in het vierde deel van de Matrix-franchise. De opnames van The Matrix 4 (2021) werden eind augustus hervat in Berlijn nadat deze kwamen stil te liggen wegens het coronavirus.

Na een gedwongen stop van vijf maanden zijn cast en crew inmiddels weer druk bezig met de opnames. Ook Bernhardt is hier dus bij. De acteur speelde agent Johnson in The Matrix Reloaded (2003). Naast deze rol speelde de gespierde Bernhardt ook mee in actiefilms als John Wick (2014), Atomic Blonde (2017) en Escape Plan 3: Devil's Station (2019). De acteur was onlangs te zien als Jaeger in de serie Altered Carbon (2018– ).

Naast Bernhardt zijn ook bekende sterren uit de vorige films weer te zien zoals uiteraard Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss en Jada Pinkett Smith. Nieuwe namen die zich voegen bij de cast zijn Priyanka Chopra, Jessica Henwick, Ibarra, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere, Brian J. Smith, Eréndira Ibarra, Andrew Caldwell, Yahya Abdul-Mateen II en Ellen Hollman. Niet iedereen keert terug, zo is Hugo Weaving, oftewel Agent Smith, niet te zien in deel 4.

De film wordt door studio Warner Bros. uitgebracht op 1 april in 2022. Of deze datum nog steeds haalbaar is na de opgelopen vertraging en nadat Warner Bros. meerdere films uitstelt, moet nog blijken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Matrix Reloaded' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesThe Matrix 4 (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten