Deze films die sinds kort op Netflix staan mag je niet missen

Deze films die sinds kort op Netflix staan mag je niet missen
15 maart 2020 om 13:02

In de strijd met andere video on demand-diensten blijft Netflix sterk in het toevoegen van nieuw filmaanbod. Ook deze maand heeft Netflix alweer een aantal topfilms toegevoegd!

Dit zijn de films die je niet mag missen:

The Matrix-trilogie

Het vierde deel is vanaf volgend jaar in de bioscoop te zien, maar sinds 1 maart kun je de eerste drie delen van deze sciencefictionreeks alvast bekijken op Netflix.

Spirited Away

Zoals we al eerder schreven verschijnen er dit jaar flink wat Studio Ghibli-films op Netflix. Op 1 maart zijn er weer wat films aan het streamingaanbod toegevoegd, waaronder Spirited Away (2001). Deze film staat op plek 1 in onze top 100 animatiefilms!

Spirited Away (2001)

Spirited Away (2001)

Kijk op Netflix • Tijdens de verhuizing van haar familie naar een buitenwijk wandelt Chihiro, een 10-jarig meisje, een andere wereld binnen.
8.6

Mission: Impossible - Fallout

Je hoeft het niet alleen te doen met klassiekers: sinds 5 maart kijk je naar Tom Cruise in het zesde deel van de Mission: Impossible-franchise: Mission: Impossible - Fallout (2018).

Mission: Impossible - Fallout (2018)

Mission: Impossible - Fallout (2018)

Kijk op Netflix • In 'Mission: Impossible - Fallout' bevinden Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zich samen met enkele bekende gezichten (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt.
7.7

Room

Room (2015) heeft volgens ons terecht een Oscar gewonnen (lees onze recensie) en is sinds vorige week vrijdag te zien op Netflix.

Room (2015)

Room (2015)

Kijk op Netflix • Room vertelt het verhaal van Jack (Jacob Tremblay), een energiek jongetje van vijf dat liefhebbend wordt opgevoed door zijn ‘Ma’ (Brie Larson).
8.1

Memento

Sinds vorige week zondag is de klassieker Memento (2000) op Netflix te bekijken. Deze topfilm staat op plek 56 in onze top 100 films en is geregisseerd door Christopher Nolan.

Memento (2000)

Memento (2000)

Kijk op Netflix • Leonard is een onderzoeker voor een verzekeringsmaatschappij. Zijn geheugen is ernstig beschadigd na een poging in te grijpen bij de moord op zijn vrouw.
8.4

Naast deze uitgelichte films heeft Netflix de afgelopen dagen nog meer mooie titels toegevoegd, check het hele overzicht op onze pagina over nieuwe films op Netflix!

Beeld: Still uit 'Room' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten