Natalie Portman bereidt zich voor op haar rol als Mighty Thor

Natalie Portman bereidt zich voor op haar rol als Mighty Thor
8 oktober 2020 om 11:05

Natalie Portman is begonnen met de training voor haar superheldenrol als de Mighty Thor in Thor: Love and Thunder (2022): "ik begin nu te trainen om spieren te krijgen".

Portman speelde mee in de eerste twee Thor-films als Jane Foster, de vrouw waar Thor (Chris Hemsworth) gevoelens voor ontwikkelde. Na haar afwezigheid in Thor: Ragnarok (2017) keert de actrice nu terug in het Marvel-universum, maar niet als dezelfde Jane Foster als eerst.

Dit keer zal Portman de superheld spelen in de film: Jane Foster verandert namelijk in de Mighty Thor, oftewel we krijgen dit keer een vrouwelijke god van de donder te zien. Voor deze rol heeft ze natuurlijk wel flinke spierballen nodig. Daarom is de V for Vendetta-actrice nu al begonnen met de voorbereiding.

Als de actrice in een interview met Yahoo wordt gevraagd om details over de nieuwe film, onthult ze dat haar tranformatie naar de vrouwelijke Thor officieel is begonnen.

Ik kan je niet zoveel vertellen. Ik ben echt enthousiast. Ik begin nu te trainen om spieren te krijgen. Als er al vrouwelijke superhelden kunnen zijn, zeg ik 'hoe meer er zijn, hoe beter',

Thor: Love and Thunder wordt net als Ragnarok geregisseerd door Taika Waititi. Het is nog onbekend of hij de verhaallijn vanuit de stripboeken aanhoudt, waarin Jane kanker heeft en elke keer dat ze in Thor verandert Mjolnir alle chemo uit haar lichaam laat verdwijnen. Mocht Waititi dit verhaal volgen, dan is het misschien niet nodig dat Portman heel gespierd wordt, aangezien Jane door de ziekte verzwakt zal zijn.

Het is nu nog onduidelijk wanneer de opnames van Thor: Love and Thunder beginnen.

Beeld: Still 'Thor: The Dark World' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesThor: Love and Thunder (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws