Opnames van het vervolg op de topserie 'Band of Brothers' starten in maart

Opnames van het vervolg op de topserie 'Band of Brothers' starten in maart
13 oktober 2020 om 17:28

Band of Brothers (2001) krijgt een vervolg. De opnames van de nieuwe serie Masters of the Air starten in maart 2021. Niemand minder dan No Time to Die-regisseur Cary Joji Fukunaga neemt de regie van de nieuwe miniserie op zich.

Fukunaga tekent voor de regie bij Apple TV+, de streamingdienst waarop het vervolg uitkomt. Het is de eerste serie van Apple die ze daadwerkelijk zelf produceren. Daarnaast zijn Steven Spielberg en Tom Hanks beiden terug als producenten, net als bij Band of Brothers. De twee mannen werkten oorspronkelijk aan het vervolg voor HBO, maar nu neemt toch Apple Masters of the Air over.

Masters of the Air is een vervolg op zowel Band of Brothers als The Pacific (2010). Het wordt een miniserie van tien afleveringen dat het persoonlijke verhaal vertelt van de Amerikaanse en Britse bommenwerpers die in de Tweede Wereldoorlog vochten en die de oorlog naar Adolf Hitlers thuisbasis brachten, in Berlijn.

De opnames van Masters of the Air starten in maart en beginnen in Londen. Naar verluidt zou het vervolg meer dan 200 miljoen dollar kosten om te maken, een budget dat ons behoorlijk nieuwsgierig maakt naar de sterren die meespelen in de Apple-serie. Wie dit zijn, is nog niet bekend.

Band of Brothers wordt gezien als de beste oorlogsserie ooit en behaalt met zijn hoge IMDB-score zelfs een vierde plaats in onze lijst van Top 100 Beste Series. Bekijk hier de trailer van de topserie:

Beeld: Still 'Band of Brothers' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Algemeen Video on demand Apple TV+Band of Brothers (2001)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws