Horrorfilms 'Antebellum', 'Run' en 'Spiral: From the Legacy of Saw' uitgesteld

Horrorfilms 'Antebellum', 'Run' en 'Spiral: From the Legacy of Saw' uitgesteld
18 maart 2020 om 14:48

Het is geen verrassing meer dat films worden uitgesteld vanwege het coronavirus, maar ook horrorfilm Antebellum (2020), de thriller/horrorfilm Run (2020) van Sarah Paulson en de Saw-spin-off Spiral: From the Legacy of Saw (2020) met Chris Rock en Samuel L. Jackson zijn door Lionsgate in de Verenigde Staten uitgesteld. In Nederland is het uitstel nog niet bevestigd, maar er wordt verwacht dat hier splendid film voor Antebellum en Run, en Independent Films voor Spiral, een zelfde keuze gaan maken.

De films zullen voorlopig geen nieuwe releasedatum krijgen omdat Lionsgate de volgende stappen, data en strategieën voor het terugbrengen van de titels evalueert zodra de bioscopen weer open zullen gaan.

Antebellum zou in april uit gaan komen in de bioscoop en Run en Spiral zouden in mei op het witte doek te zien zijn.

Antebellum, van regisseurs Gerard Bush en Christopher Renz, draait om Veronica (Janelle Monáe), een succesvolle auteur die in een gruwelijke realiteit gevangen zit en het breinbrekende mysterie moet blootleggen voordat het te laat is.

Antebellum (2020)

Antebellum (2020)

Succesvol auteur Veronica zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid en moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is…

Run, geregisseerd en geschreven door filmmaker Aneesh Chaganty (bekend van Searching), volgt een thuisgeschoolde tiener die vermoedt dat haar moeder een duister geheim voor haar bewaart.

Run (2020)

Run (2020)

Een huisgeschoolde tiener begint te vermoeden dat haar moeder een duister geheim voor haar verborgen houdt.

Spiral is een herbeleving van de Saw-franchise. In de film volgt de politie een seriemoordenaar die het op de politie gemunt heeft en na elke gruwelijke moord een spiraalvormige tag achterlaat. Rock is de bedenker van het project. Pete Goldfinger en Josh Stolberg schreven het scenario en Darren Lynn Bousman, die de tweede, derde en vierde Saw-film leidde, regisseert de film.

Spiral: From the Legacy of Saw (2020)

Spiral: From the Legacy of Saw (2020)

Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan (Samuel L. Jackson), nemen de brutale detective Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) en zijn onervaren partner (Max Minghella) de leiding in een angstaanjagend moordonderzoek dat doet denken aan het gruwelijke verleden van de stad.
Beeld: Still uit 'Spiral: From the Legacy of Saw' via FilmDepot

Meer over:

Films BioscoopRun (2020)Spiral: From the Legacy of Saw (2020)Antebellum (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten