Nieuw op Disney+: Pixar-film 'Onward' met Tom Holland en Chris Pratt

Nieuw op Disney+: Pixar-film 'Onward' met Tom Holland en Chris Pratt
16 oktober 2020 om 14:02

Op Disney+ kijk je vanaf vandaag naar de avontuurlijke animatiefilm Onward (2020), met de stemmen van Marvel-collega's Chris Pratt en Tom Holland.

De twee elvenbroers Ian (Holland) en Barley (Pratt) leven in een wereld waarin magie bijna is uitgestorven. Als de twee op reis gaan om nog één laatste dag door te brengen met hun overleden vader, ontdekken ze dat er toch nog een beetje magie bestaat. De moeder van de twee, Laurel (Julia Louis-Dreyfus), komt erachter dat haar zoons worden vermist en gaat samen met The Manticore (Octavia Spencer) naar hen op zoek.

Bekijk hier de trailer van Onward:

De Pixar-film riep nog enige controverse op doordat deze in sommige landen werd verboden wegens een lesbische referentie. De familiefilm was daardoor in verschillende landen in het Midden-Oosten niet in de bioscoop te zien.

Onward is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Onward (2020)
7.4
'Onward' speelt zich af in een fantasiewereld in een voorstad. Het is het verhaal van twee tiener elvenbroers, die op een bijzondere en avontuurlijke zoektocht gaan om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Onward' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsOnward (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree