Vanavond op tv: Carice van Houten en Dakota Fanning in 'Brimstone'

Vanavond op tv: Carice van Houten en Dakota Fanning in 'Brimstone'
19 oktober 2020 om 12:24

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de thrillerwestern Brimstone (2016) van regisseur Martin Koolhoven.

In Brimstone is Liz (Dakota Fanning) een doofstomme vrouw die samenwoont met haar man en twee kinderen. Ze communiceert via gebarentaal en leeft een gelukkig leven. Tot op een dag een nieuwe priester (Guy Pearce) in het dorp verschijnt en Liz zich direct realiseert dat zij en haar familie in gevaar zijn. Opgedeeld in vier hoofdstukken zien we hoe de priester alles wat Liz liefheeft van haar probeert af te pakken en hoe haar verleden met het heden in verband staat.

De film is geregisseerd door de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven en brak in 2017 een Gouden Kalveren-record door maar liefst 6 beeldjes te winnen, inclusief voor Beste Film en Beste Regie.

Bekijk hier de trailer van Brimstone:

Brimstone is vanavond om 20:20 uur te zien op NPO 3. De film is nu ook te zien op Videoland, Cinemember en via Pathé Thuis.

Heb je Brimstone al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Brimstone (2016)
7.1
19e eeuw. Liz (Dakota Fanning) is een jonge vrouw die een gelukkig leven leidt, totdat een duivelse priester (Guy Pearce) in het dorp verschijnt en alles probeert te verwoesten.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Brimstone' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsBrimstone (2016)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree