'Ratched' nu al de best bekeken Original-serie op Netflix in 2020

'Ratched' nu al de best bekeken Original-serie op Netflix in 2020
19 oktober 2020 om 13:43

Netflix maakt bekend dat maar liefst 48 miljoen gebruikers in de eerste 28 dagen na de release van Ratched (2020– ) naar de serie hebben gekeken. De horrorserie met Sarah Paulson is daarmee de beste debuterende Netflix-serie van het jaar.

Al in de eerste week toen Ratched uitkwam was de serie al 972 miljoen minuten bekeken. Hoewel seizoen 1 van Ratched nu het best bekeken is op Netflix in 2020, verbreekt het nog niet het record van The Witcher (2019– ); de serie met Henry Cavill bereikte in december 2019 maar liefst 76 miljoen huishoudens met het eerste seizoen.

Een tweede seizoen van Ratched is al bevestigd; de serie werd in 2017 namelijk direct met twee seizoenen besteld door Netflix. De streamingdienst maakte toen bekend dat ze 18 afleveringen zouden maken van de horrorserie van Ryan Murphy; wat inhoudt dat het tweede seizoen langer wordt dan het eerste.

Het is nog onbekend wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn en wanneer Paulson en de rest van de cast terugkeren voor de opnames. Wegens de coronacrisis kan dit langer duren dan Netflix origineel gepland had. In een eerder interview met Variety liet Paulson weten dat ook zij geen idee heeft wanneer de productie van seizoen 2 start:

Niemand weet iets van seizoen 2 door Ryan [Murphy] en het aantal projecten waar hij mee bezig is; wie weet wanneer dat allemaal gaat beginnen? En al helemaal met de pandemie heeft niemand een idee.

Het eerste seizoen van Ratched is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Ratched (2020– )
7.3
Mildred Ratched is een verpleegster die werkzaam is in een toonaangevende psychiatrische inrichting in North Carolina.

Beeld: Still 'Ratched' via Netflix/Saeed Adyani
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen Video on demand NetflixRatched (2020– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree