Pathé sluit alle shops en buffetten: bezoekers mogen zelf eten meenemen

Pathé sluit alle shops en buffetten: bezoekers mogen zelf eten meenemen
20 oktober 2020 om 19:05

Helaas moeten alle Pathé-bioscopen wegens de huidige coronamaatregelen de shops en buffetten sluiten. Er wordt tijdelijk dus geen eten en drinken meer bij de film verkocht. Gelukkig ontziet Pathé ons niet van een lekkere versnapering tijdens ons bezoek en is het nu toegestaan om zélf eten en drinken mee te nemen.

Zolang de maatregel geldt kan iedereen dus zijn of haar eigen favoriete snack meebrengen. Pathé benadrukt dat ze onder snacks vooral 'popcorn en chips' verstaan. Het is dus niet de bedoeling om met fastfood of een hele pizza de zaal binnen te lopen. Ook is het niet toegestaan om alcohol mee te nemen, een colaatje is natuurlijk helemaal prima.

Aangezien het besluit van de veiligheidsregio om de shops in de bioscopen te sluiten een landelijk besluit is, nemen we aan dat dit ook in de overige bioscopen snel zal gebeuren. Inmiddels maakt Kinepolis Nederland bekend dat de shops ook in hun bioscopen sluiten.

De bioscopen hoeven volgens de meest recente maatregelen niet dicht en kunnen voorlopig nog films blijven vertonen. Hoewel veel films worden uitgesteld en er daardoor helaas niet veel nieuwe films uitkomen, vult Pathé de zalen bijvoorbeeld met de Lord of the Rings-trilogie. Hiermee pakken ze gelijk een primeur, het is namelijk de allereerste keer dat de extended edition van de films vertoond zullen worden.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Bioscoop

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws