'Mindhunter' krijgt waarschijnlijk geen derde seizoen volgens David Fincher

'Mindhunter' krijgt waarschijnlijk geen derde seizoen volgens David Fincher
24 oktober 2020 om 14:06

David Fincher heeft slecht nieuws voor de fans van Mindhunter (2017–2019), want een derde seizoen van die serie zit er naar alle waarschijnlijkheid niet in. Fincher sprak met Vulture over de serie en waarom een derde seizoen niet reëel is.

Eerder dit jaar was er al nieuws dat niet veelbelovend was. Zo werden de contractuele verplichtingen van hoofdrolspelers Jonathan Groff en Anna Torv geschrapt terwijl Fincher aan Mank (2020) werkte. De serie werd op on hold gezet tot Fincher weer tijd zou hebben om een nieuw seizoen te ontwikkelen.

Mindhunter (2017–2019)
8.6
In 'Mindhunter' ontwikkelt een FBI-agent van de Elite Serial Crime Unit nieuwe vormen van gedragsanalyse om seriemoordenaars en verkrachters op te pakken.

Nu lijkt het er echter op dat de show helemaal niet meer terug zal keren. Fincher zei hierover:

Luister, voor het aantal kijkers dat we hadden, was het een dure show. We zeiden: 'Maak Mank af en dan kijken we hoe je ertegenaan kijkt,' maar om eerlijk te zijn denk ik niet dat het mogelijk is om het voor minder te doen dan Seizoen 2. En op een bepaald level moet je realistisch zijn over de dollars die tegenover het aantal kijkers moeten staan.

De eerste twee seizoenen van Mindhunter zijn te bekijken op Netflix. Mank zal vanaf 19 november in de bioscoop te zien zijn en vanaf 4 december op Netflix.

Mank (2020)
8.0
Hollywood in de jaren 30 van de vorige eeuw, gezien door de ogen van de vlijmscherpe sociaal criticus en alcoholische scriptschrijver Herman J.

Beeld: Still 'Mindhunter' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixMindhunter (2017–2019)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree