Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
24 oktober 2020 om 16:54

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Onder andere het tweede seizoen van The Alienist (2018– ), met Daniel Brühl en Dakota Fanning, ging deze week in première op Netflix. Ook verscheen er weer een nieuwe aflevering van Star Trek: Discovery (2017– ) seizoen 3. In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.7

  The Queen's Gambit (2020)

  Nieuw! Seizoen 1, 7 afleveringen
  Kijk op Netflix • De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken.
 2. 7.7

  The Alienist (2018– )

  Seizoen 2, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • 'The Alienist' draait om Laszlo Kreizler, een briljante en obsessieve ‘Alienist’ die weet hoe geesteszieke patiënten behandeld kunnen worden.
 3. 7.4
  Kijk op Netflix • De oorspronkelijke makers van 'Unsolved Mysteries' en de producenten van 'Stranger Things' nodigen je uit om nieuwe mysteries op te lossen.
 4. 7.3

  Barbaren (2020– )

  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • Tijdens de slag in het Teutoburgerwoud in 9 n.Chr. wordt het lot van drie mensen met elkaar verbonden wanneer de Germaanse stammen proberen de expansie van het Romeinse Rijk tot staan te brengen.
 5. 7.1

  Perdida (2020)

  Nieuw! Seizoen 1, 11 afleveringen
  Kijk op Netflix • Antonio stelt zich kandidaat om gearresteerd te worden, zodat hij naar de ergste gevangenis van Colombia, La Brecha, wordt gestuurd.

Nieuwe afleveringen

Nieuwe afleveringen van terugkerende series verschenen er van de volgende series. De nieuwste aflevering van Undercover is nu nog niet te zien, deze staat voor morgen (zondag) om 20:55 uur op de planning:

Bekijk alle nieuwe films en series op Netflix op Nieuw op Netflix.

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree