Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week
25 oktober 2020 om 08:41

Naast een reeks nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een flink aantal nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen. Zo voegden ze onder andere de nieuwe animatiefilm Over the Moon (2020) toe, van Oscarwinnaar Glen Keane. Ook het biografische drama I, Tonya (2017) met Margot Robbie is nu te zien.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 8.4
  Kijk op Netflix • Ten tijde van de Vietnamoorlog, wordt Kapitein Willard door het Amerikaanse opperbevel in Vietnam richting Cambodja gestuurd om kolonel Kurtz te liquideren.
 2. 8.3
  Kijk op Netflix • In het door Duitsers bezette Frankrijk is Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) getuige van de brute moord op haar familie, onder leiding van nazi-kolonel Hans Landa (Christoph Waltz).
 3. 7.8
  Kijk op Netflix • Drugskoning Frank Lucas (Denzel Washington) kan tijdens de aanwezigheid van het Amerikaans leger in Azië tijdens de Vietnamoorlog goedkoop drugs de VS in smokkelen.
 4. 7.8
  Kijk op Netflix • Malcolm Reynolds is een gelauwerde veteraan van de galactische burgeroorlog. Hij verdient zijn brood door transporten te doen met zijn schip Serenity.
 5. 7.5
  Kijk op Netflix • Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische spelen in de weg te staan.
 6. 7.4
  Kijk op Netflix • In de documentaire 'Bending the Arc' proberen twee artsen en een activist levens in Haïti te redden. Hun ambitieuze missie wordt een wereldwijde strijd voor gezondheidszorg en gerechtigheid.
 7. 7.3
  Kijk op Netflix • Kevin (James McAvoy), die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, wordt door een van de persoonlijkheden die in hem leeft, aangezet tot het ontvoeren van drie tienermeisjes waaronder de scherpzinnige Casey (Anya Taylor-Joy).
 8. 7.1
  Kijk op Netflix • De beroemde Amerikaanse actrice Anna Scott (Julia Roberts) komt per toeval boekverkoper William Thacker (High Grant) tegen.
 9. 7.0
  Kijk op Netflix • In Oblivion, een verfilming van de gelijknamige sci-fi comic van regisseur Kosinksi, is de wereld vergaan door een jarenlange nucleaire oorlog.
 10. 7.0
  Kijk op Netflix • Ronald Fleuy (Jamie Foxx) leidt een anti-terrorisme-eenheid die de verantwoordelijken van een bomaanslag op Amerikaanse burgers in het Midden Oosten moet opsporen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree