Michael B. Jordan maakt mogelijk regiedebuut met 'Creed III'

Michael B. Jordan maakt mogelijk regiedebuut met 'Creed III'
25 oktober 2020 om 10:32

Michael B. Jordan is in gesprek om niet alleen in het volgende deel van de Creed-films te spelen, maar ook om te regisseren. Creed (2015) werd geregisseerd door Ryan Coogler en Creed II (2018) door Steven Caple Jr. Creed III zal het negende deel in de Rocky-franchise zijn, waarvan het eerste deel uitkwam in 1977.

In februari werd al bekend dat Zach Baylin het script voor Creed III zal schrijven. Het verhaal van Adonis Creed, gespeeld door Jordan, zal daarin verder gaan. Het eerste deel haalde wereldwijd 173 miljoen dollar binnen en het tweede deed daar nog eens een ruime 40 miljoen bovenop.

Voor die tijd zal Jordan te zien zijn in Tom Clancy's Without Remorse (2021). Niet alleen Jordan is druk bezig, ook regisseur Coogler heeft een nieuwe film in de pijplijn zitten. Hij doet de regie van Wrong Answer, gebaseerd op een script van Ta-Nehisi Coates die zich liet inspireren door een artikel uit de New Yorker over een docent die de cijfers van zijn studenten verandert om financiering voor zijn school te regelen.

Wanneer Creed III er precies aankomt is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Creed II' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films CelebritiesCreed (2015)Creed II (2018)Creed III

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree