'No Time to Die' is volgens MGM 'niet te koop'

'No Time to Die' is volgens MGM 'niet te koop'
25 oktober 2020 om 11:15

Er gingen geluiden op over of de nieuwe James Bond-film toch op streamingdiensten in première zou gaan, aangezien er enorme sommen geld worden geboden door Apple en Netflix. Studio MGM zegt nu echter dat dat niet zal gaan gebeuren.

Een woordvoerder van MGM geeft aan dat we No Time to Die (2020) nog gewoon in april 2021 op het grote scherm kunnen verwachten. Ook Craig zei na eerder uitstel al het volgende in een gesprek in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon:

Dit is groter dan wij allemaal, en we willen gewoon dat mensen de film gaan zien op de juiste en veilige manier. Bioscopen over de hele wereld zijn nu dicht en we willen de film in de hele wereld op hetzelfde moment uitbrengen en dit is niet de juiste tijd.

De woordvoerder van MGM zei daarnaast:

We gaan niet reageren op het gerucht. De film is niet te koop. De film zal uitgebracht worden in april 2021 in bioscopen.

Laten we vooral hopen dat dat inderdaad klopt, want de bioscopen zitten sinds Christopher Nolans Tenet (2020) verlegen om een blockbuster. No Time to Die moet vanaf 1 april te zien zijn in Nederland.

No Time to Die (2020)
In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'No Time to Die' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsNo Time to Die (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree