Filmen 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' voltooid

Filmen 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' voltooid
25 oktober 2020 om 13:04

Regisseur Destin Daniel Cretton heeft bekendgemaakt dat de productie van Marvels aankomende Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) afgerond is. In de film moet Shang-Chi 'The Master of Kung Fu', gespeeld door Simu Liu, het opnemen tegen de duistere Ten Rings, geleid door The Mandarin (Tony Leung).

Op zijn Instagram-pagina deelde Cretton een foto van de set waarbij hij aangaf dat het filmen afgelopen is.

Naast Liu en Leung zullen ook Awkwafina, Ronny Chieng en Michelle Yeoh in de film te zien zijn. Welke rollen zij vertolken is nog niet bekend. De film introduceert een geheel nieuwe groep personages in het Marvel Cinematic Universe en is samen met The Eternals (2021) een film waar velen naar uitkijken. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zou in eerste instantie in februari uitkomen, maar werd uitgesteld naar mei en staat nu op de planning voor juli 2021.

Het is opvallend dat het filmen nu al klaar is, meestal zit er bij Marvel-films namelijk meer tijd tussen het afronden van het filmen en het uitkomen. Normaal gesproken is de post-productie, waarin alle specialeffecten worden toegevoegd, voor Marvel-films lang. Vermoedelijk is in de tijd dat de film stillag vanwege het coronavirus dus al wel gewerkt aan het materiaal dat al beschikbaar was.

Nu het filmen klaar is, is het wachten tot de eerste beelden van de film uitgebracht zullen worden, buiten de comics waar het op gebaseerd is, is er namelijk nog bijna geen informatie bekend over de film.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
De film 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings', gebaseerd op Marvel Comics, zal zich richten op Shang-Chi;

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsShang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree