Suzi Quatro wil dat Scarlett Johansson haar speelt in aankomende biopic

Suzi Quatro wil dat Scarlett Johansson haar speelt in aankomende biopic
25 oktober 2020 om 15:00

De 70-jarige muzieklegende Suzi Quatro heeft gezegd dat ze hoopt dat Scarlett Johansson haar zal gaan vertolken in een aankomende biopic. Ook Miley Cyrus en Billie Eilish maken kans op de rol.

Vorig jaar ging al een documentaire over Quatro in première, Suzi Q (2019), en die ontving goede kritieken, waar Quatro erg blij mee is. Nu volgt er een biopic waarvoor het castingproces in volle gang is en waar Quatro zich ook mee bemoeit. Ze zei het volgende over de mogelijke actrices om haar te vertolken:

Een aantal namen zijn genoemd. Miley Cyrus is meer dan eens genoemd. Ze is geweldig, want ze heeft de swagger. Iedereen lijkt haar leuk te vinden. Billie Eilish is ook genoemd. Ik zou het Scarlett Johansson graag zien doen. Ik kan het voor me zien omdat ik delen van mezelf in haar herken.

Quatro zit verder niet stil, want ze heeft al veel geschreven sinds de coronacrisis gestart is. Ze schreef al zo'n twee albums aan materiaal. Daarnaast zit er ook een koffietafelboek met haar teksten aan te komen en heeft ze nog twee boeken waar ze aan werkt. Wanneer haar projecten uitkomen en wanneer de film met productie start is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Suzi Q' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree