Tom Holland landt in Atlanta voor de opnames van 'Spider-Man 3'

Tom Holland landt in Atlanta voor de opnames van 'Spider-Man 3'
26 oktober 2020 om 08:33

Tom Holland maakt op Instagram zijn enthousiasme kenbaar voor de opnames van Untitled Spider-Man Sequel (2021). Hij is enkele uren geleden geland in Atlanta (VS) en heeft onwijs veel zin in de derde Spider-Man-film.

Geheel volgens de voorschriften filmt Holland zichzelf met een mondkapje vanaf het vliegveld. De video plaatst hij in zijn story, maar gelukkig heeft Entertainment Weekly de video al opgeslagen voordat deze voorgoed verdwijnt:

Al eerder dook een setfoto op die erop duidde dat de opnames van Spider-Man 3, of Serenity Now zoals de werktitel nu klinkt, 16 oktober al startte. Het is dus mogelijk dat er al enkele scènes zonder de roodblauwe superheld zijn gefilmd.

Er wordt al veel gespeculeerd over de nieuwe Marvel-film van Sony; zo werd eerder bekendgemaakt dat Jamie Foxx terugkeert als Electro en dat Benedict Cumberbatch te zien zal zijn als Doctor Strange in de film. Door dit nieuws verwachten fans dat het multiverse behandeld wordt in deel 3 en dat ook Tobey Maguire en Andrew Garfield als Spider-Man terugkeren. Sony reageerde onlangs op deze geruchten.

Holland kan nu beginnen aan de opnames van Spider-Man 3 omdat hij net klaar is met de opnames van Uncharted (2021), met Mark Wahlberg. De acteur plaatste vorige week een foto van zichzelf als Nate op Instagram, tot groot genoegen van zijn fans.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Spider-Man: Homecoming' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesUntitled Spider-Man Sequel (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree