Productie van Bob Dylan-biopic met Timothée Chalamet uitgesteld voor onbepaalde tijd

Productie van Bob Dylan-biopic met Timothée Chalamet uitgesteld voor onbepaalde tijd
26 oktober 2020 om 09:08

Voorlopig zijn de plannen voor een biopic over het leven van Bob Dylan, met Timothée Chalamet in de hoofdrol, van de baan. In een interview met Collider is Phedon Papamichael, de director of photography, duidelijk: "Ik denk niet dat de film dood is, maar het is een moeilijke om te maken tijdens het COVID-tijdperk…"

Hoewel het project volgens Papamichael niet 'dood' is, klinkt hij niet hoopvol. De film zal in ieder geval zeker "niet nu" gemaakt kunnen worden.

We gingen Bob Dylan doen met [James] Mangold, met Timothée Chalamet, over het elektrisch gaan in de jaren '60, en het zou mijn derde jaren '60 film op rij zijn geweest.

Papamichael doelt onder andere op The Trial of the Chicago 7 (2020), waar hij onlangs aan werkte. Wanneer de film met regisseur James Mangold aan het roer begint met de productie is nu nog niet duidelijk, áls deze er al komt. Het lijkt erop dat dit sowieso pas na het 'COVID-tijdperk' zal zijn, mede door alle kleine clubs en krappe locaties waar de film zich in zal afspelen. In plaats daarvan starten Mangold en Papamichael binnenkort samen aan Indiana Jones 5 (2022).

Chalamet zit echter niet stil. Zo is hij in 2021 eerst nog te zien in Dune (2020), en is de pre-productie gestart van Don't Look Up (2021), een Netflix-komedie met grote sterren zoals Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Himesh Patel, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry, Cate Blanchett en Rob Morgan. Ook speelt Chalamet in het aangekondigde vervolg op Call Me by Your Name (2017).

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Call Me By Your Name' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree