'No Time to Die' direct op streamingdiensten?

'No Time to Die' direct op streamingdiensten?
24 oktober 2020 om 10:09

De bioscopen kijken met smart uit naar No Time to Die (2020). De nieuwe James Bond is al een jaar uitgesteld en moet nu op 1 april 2021 in de bioscopen gaan draaien. Het gerucht gaat echter dat de film de bioscopen wellicht helemaal niet haalt en direct op streamingdiensten verschijnt.

Filmcriticus Drew McWeeny stuurde een tweet de wereld in die veel aandacht trekt. Hij suggereert namelijk dat MGM onder druk staat om de laatste Bond-film te verkopen en dat er enorme bedragen geboden worden door Netflix en Apple.

Er zijn geen specifieke bedragen bekend. Aangezien het om een blockbuster gaat die zeker veel mensen zou trekken naar een platform dat de exclusieve rechten te pakken krijgt, is duidelijk dat het om veel geld gaat. McWeeny reageerde op de vraag of het om een bedrag zou gaan van een half miljard met de volgende Tweet:

Disney haalde eerder ook al films van de bioscoopreleasekalender en plaatst ze direct op hun eigen streamingdienst (Mulan (2020) en meest recent ook Soul (2020)) om toch geld te kunnen verdienen. Het zal nog afwachten zijn of James Bond inderdaad volgt en als dat gebeurt is het de vraag wat voor invloed dit zal hebben op alle andere grote blockbusters die ook uitgesteld zijn.

No Time to Die (2020)
In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'No Time to Die' via Filmdepot

Meer over:

Films Algemeen BioscoopNo Time to Die (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree