Vanavond op tv: spannende horrorfilm 'The Conjuring'

Vanavond op tv: spannende horrorfilm 'The Conjuring'
24 oktober 2020 om 11:28

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de horrorthriller The Conjuring (2013).

In The Conjuring zijn de gelukkige familie van Roger en Carolyn Perron en hun dochters net verhuisd naar een oude boerderij op Rhode Island. Ze komen al snel tot het besef dat hun droomhuis paranormale activiteit aantrekt. De paranormale onderzoekers Lorraine en Ed Warren schieten hen te hulp en beleven de meest angstaanjagende zaak uit hun carrière.

De film is geregisseerd door James Wan, die ook Saw (2004), Insidious (2010) en Aquaman (2018) regisseerde. The Conjuring werd onlangs genoemd in de lijst 35 engste horrorfilms ooit volgens een nieuw onderzoek, en staat op plek 58 in onze Top 100 beste horrorfilms.

Bekijk hier de trailer van The Conjuring:

The Conjuring is vanavond om 20:00 uur te zien op Veronica. Morgen wordt op dezelfde zender ook het vervolg uitgezonden, The Conjuring 2 (2016). Deel 1 is nu ook te zien op Netflix en via Pathé Thuis.

Heb je The Conjuring al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

The Conjuring (2013)
7.5
The Conjuring vertelt het gruwelijke verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren.
Beeld: Still 'The Conjuring' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsThe Conjuring (2013)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws