Aaron Taylor Johnson sluit zich aan bij Brad Pitt in cast 'Bullet Train'

Aaron Taylor Johnson sluit zich aan bij Brad Pitt in cast 'Bullet Train'
23 oktober 2020 om 17:20

De nieuwe actiefilm Bullet Train mag vanaf vandaag Aaron Taylor-Johnson tot zijn cast rekenen. Dat schrijft Deadline Magazine. Ook Joey King en Andrew Koji zullen meespelen in het nieuwe project van David Leitch.

Dat Brad Pitt de hoofdrol gaat spelen is al een tijdje bekend, maar wie er naast hem op de set zouden staan was tot vandaag nog onduidelijk. Het script Bullet Train wordt geschreven door Zak Olkewicz, die zich daarbij baseert op het boek Maria Beetle van de Japanse schrijver Kotaro Isaka.

Maria Beetle gaat over vijf huurmoordenaars, die zich allevijf in een rijdende trein van Tokio naar Morioka bevinden. Ze hebben vijf verschillende missies, maar langzaam komen ze erachter dat die missies niet los van elkaar staan. Moeten de vijf elkaar ombrengen? En wie zit er achter de opdrachten? En wat staat ze eigenlijk te wachten op het eindstation?

Bullet Train
Vijf moordenaars aan boord van een snel bewegende kogeltrein komen erachter dat hun missies iets gemeen hebben...

Of de film precies hetzelfde plot zal volgen als het boek is nog niet bevestigd, maar de verwachting is van wel. Taylor-Johnson en King zullen, net als Pitt, waarschijnlijk een van de huurmoordenaars spelen.

De film zit nu in de pre-productiefase. Wanneer de officiële productie van start gaat, en vanaf wanneer de film te zien zal zijn, is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Profile Aaron Taylor-Johnson via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsBullet Train

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree