De hoofdrol van het nieuwe 'Bullet Train' is voor Brad Pitt

De hoofdrol van het nieuwe 'Bullet Train' is voor Brad Pitt
7 juli 2020 om 12:37

Brad Pitt zal de hoofdrol spelen in de nieuwe film Bullet Train, een nieuwe actiefilm van Sony Pictures. De film zal geregisseerd worden door David Leitch en is gebasseerd op het Japanse boek Mariabītoru van Kotaro Isaka.

In de roman zitten vijf moordenaars in een snel rijdende trein van Tokio naar Morioka met maar een paar tussenstops. Ze ontdekken dat hun missies niet los van elkaar staan. De vraag wordt, wie komt er levend uit de trein? En wat wacht er op hen bij het eindstation?

Volgens sommige bronnen zal Brad Pitt, die een kersverse Oscar op zak heeft door zijn rol in Once Upon a Time... in Hollywood (2019), een Amerikaanse huurmoordenaar met de bijnaam ladybug spelen.

Het verhaal wordt omgevormd tot een script door Zak Olkewicz, in samenwerking met Leitch. De roman is op dit moment alleen in het Japans te lezen, maar uitgever Harvill Secker zal het boek volgend jaar in het Engels uitgeven. De titel van de Engelstalige uitgave wordt 'Maria Beetle'.

Het project werd op poten gezet door Antoine Fuqua en Kat Samick en zij zullen de film samen met Leitch en Kelly McCormick produceren. Ook Ryosuke Saegusa en Yuma Terada zijn betrokken bij de film, als executive producers. Het plan is om later dit jaar te starten met de productie.

Bullet Train
Vijf moordenaars aan boord van een snel bewegende kogeltrein komen erachter dat hun missies iets gemeen hebben...

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Profile Brad Pitt via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsBullet Train

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten