Netflix brengt trailer uit voor 'Transformers: War For Cybertron Trilogy - Siege'

Netflix brengt trailer uit voor 'Transformers: War For Cybertron Trilogy - Siege'
7 juli 2020 om 14:19

Netflix toont de eerste trailer van het eerste hoofdstuk van Transformers: War For Cybertron Trilogy (2020– ), getiteld: Siege. De compleet nieuwe geanimeerde serie is vanaf 30 juli te zien op Netflix. Bekijk de trailer met Nederlandse ondertiteling hieronder.

In de prachtige maar intense trailer voor het eerste deel van Transformers: War For Cybertron Trilogy - Siege, zien we de ultieme slechterik Megatron zijn Decepticon bij elkaar brengen in een poging om de Autobots te domineren, die onder leiding van Optimus Prime staan.

De officiële synopsis geeft al wat weg over het eerste hoofdstuk, dat gevuld zal gaan zijn met intense gevechten tussen deze twee partijen:

De laatste uren van de verwoestende burgeroorlog tussen de Autobots en de Decepticons zijn aangebroken. In deze nooit eerder vertelde verhalen over de vete tussen de Autobots en de Decepticons leiden Optimus Prime en Megatron hun iconische kameraden in een strijd om hun toekomst. Aan deze oorlog komt nu een einde.

Transformers: War For Cybertron Trilogy is vanaf 30 juli te zien op Netflix. Benieuwd naar wat er nu al nieuw op Netflix is te zien? Bekijk dan onze pagina Nieuw op Netflix met alle onlangs toegevoegde films en series op Netflix.

Transformers: War For Cybertron Trilogy (2020– )
7.7
Op hun stervende planeet voeren de Autobots en de Decepticons een bittere strijd om de AllSpark in deze ontstaansgeschiedenis van het universum van de Transformers.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Transformers: War For Cybertron Trilogy' via Netflix

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sTransformers: War For Cybertron Trilogy (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten