Watertanden met nieuwe trailer Netflix Original-serie 'Street Food: Latin America'

Watertanden met nieuwe trailer Netflix Original-serie 'Street Food: Latin America'
7 juli 2020 om 15:47

Netflix laat je watertanden met de gloednieuwe trailer voor de Netflix Original-documentaireserie Street Food: Latin America (2020– ). De serie is vanaf 21 juli te zien op Netflix. Bekijk de trailer met Engelse ondertiteling hieronder.

"Street food zit in ons DNA. Het is gefrituurd, het is kaasachtig, het is aardappelachtig. Het is het soort eten dat je gewoon wil blijven eten en eten." Met deze woorden begint de smakelijke trailer voor de nieuwe Netflix Original-documentaireserie Street Food: Latin America:

De officiële synopsis van Netflix is als volgt:

In deze levendige docuserie vertellen Latijns-Amerikaanse koks hun verhalen en geven ze hun heerlijke gerechten de smaak van traditie en innovatie.

Street Food: Latin America is een nieuwe serie die je mee zal nemen naar nieuwe levendige steden en helpt je er het lokale eten te ontdekken. De verrukkelijke documentaireserie reist met je mee naar Latijns-Amerika om samen de lokale sterren van het street food te ontmoeten in Brazilië, Mexico, Colombia, Argentinië, Peru en Bolivia.

Street Food: Latin America (2020– )
8.1
In deze levendige docuserie vertellen Latijns-Amerikaanse chefs hun verhalen en geven ze hun heerlijke gerechten de smaak van traditie en innovatie.

Het eerste 'seizoen' van Street Food werd in 2019 26 april op Netflix uitgebracht, met in totaal negen afleveringen en heet tegenwoordig Street Food: Asia (2019– ). Street Food: Latin America zal vanaf 21 juli op Netflix te zien zijn. Hoeveel aflevering er te zien zullen zijn is nog niet bekend. Benieuwd wat er onlangs al op Netflix is toegevoegd? Bekijk alle nieuwe titels via Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Street Food: Latin America' via Netflix

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sStreet Food: Latin America (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten