Vanavond op tv: 'Harry Potter and the Prisoner of Azkaban'

Vanavond op tv: 'Harry Potter and the Prisoner of Azkaban'
26 oktober 2020 om 12:14

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de avontuurlijke fantasyfilm Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004).

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban is de derde film in de bekende reeks. Het is Harry's (Daniel Radcliffe) derde jaar op Hogwarts, en moordenaar Sirius Black (Gary Oldman) is onsnapt uit de zwaarbewaakte Azkaban gevangenis. Voor de bescherming van de jonge tovenaar worden een aantal Dementors naar Hogwarts gestuurd die zorgen dat Harry zich alleen maar minder veilig voelt.

De film werd genomineerd voor twee Oscars en is, na Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011), de best scorende Harry Potter-film volgens IMDb.

Bekijk hier de trailer van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban:

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban is vanavond om 20:30 uur te zien op Net 5. De film is nu ook te zien op Amazon Prime Video en via Pathé Thuis.

Heb je Harry Potter and the Prisoner of Azkaban al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
7.9
Het is Harry's (Daniel Radcliffe) derde jaar op Hogwarts. Moordenaar Sirius Black (Gary Oldman) onsnapt uit de zwaarbewaakte Azkaban gevangenis.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Harry Potter and the Prisoner of Azkaban' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsHarry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree