Trailer van nieuwe Netflix-productie 'Selena: The Series' nu te zien

Trailer van nieuwe Netflix-productie 'Selena: The Series' nu te zien
26 oktober 2020 om 17:41

Netflix heeft zojuist de eerste trailer van Selena: The Series (2021– ) over zangeres Selena Quintanilla gedeeld. De serie bestaat uit slechts twee afleveringen en verhaalt over de liefde, het leed en het leven van de grootste vrouwelijke Latijns-Amerikaanse artiest aller tijden.

In de serie volgen we Quintanilla van kinds af aan. Haar familie moedigt haar aan in haar zangambities, ze probeert hier en daar eens wat, ze breekt door en wordt razend populair. Maar waar haar carrière weinig hobbels kent, is het in haar privéleven lang niet altijd makkelijk. Kijk de trailer hier:

De hoofdrollen in Selena: The Series worden gespeeld door Christian Serratos, Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemí Gonzalez en Seidy López. De serie is geregisseerd door Hiromi Kamata. Ben je na de trailer benieuwd naar meer beeldmateriaal? Op het officiële Instagramkanaal @selenanetflix deelt het streamingsplatform extra fragmenten en beelden uit de nieuwe serie

Het eerste deel van de tweedelige serie gaat op 4 december 2020 in première op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Selena: The Series (2021– )
Als de Mexicaans-Amerikaanse Tejano-zangeres Selena opgroeit en haar dromen waarmaakt, moeten zij en haar familie moeilijke keuzes maken in de liefde en de muziek.

Beeld: Poster 'Selena: The Series' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSelena: The Series (2021– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree