AppleTV+ deelt trailer van ontroerende documentaireserie 'Becoming You'

AppleTV+ deelt trailer van ontroerende documentaireserie 'Becoming You'
26 oktober 2020 om 17:14

AppleTV+ heeft vandaag de trailer van een nieuwe documentaireserie Becoming You gedeeld. De serie gaat over de ontwikkeling van kinderen gedurende de eerste 2000 dagen dat ze op aarde rondlopen, en de voice over is van niemand minder dan Olivia Colman.

De documentairereeks gaat over kinderen van over de hele wereld, met verschillende culturen, achtergronden, familiestructuren en opvoedstijlen. In Becoming You gaat het over wat al die verschillende minimensen met elkaar gemeen hebben: hoe ze leren kijken, denken, praten en bewegen in de eerste jaren van hun leven. Kijk de trailer hier:

Het verhaal wordt verteld door de ogen van meer dan 100 kinderen, afkomstig uit alle continenten. Iedere aflevering focust op een ander thema, en de nadruk ligt daarbij op de eerste 2000 dagen van een mensenleven, die erg belangrijk zouden zijn. Ondanks alle verschillen onderstreept Becoming You juist de overeenkomsten die ieder mens met elkaar heeft.

De serie is geproduceerd door Leanne Klein en Hamo Forsyth. De eerste zes afleveringen van Becoming You zijn vanaf vrijdag 13 november te zien op AppleTV+

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Screenshot uit 'Becoming You — Official Trailer - Apple TV+'
Tekst: AppleTV

Meer over:

Series Video on demand Video's Apple TV+

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree