Netflix deelt fragment en traileraankondiging van 'The Midnight Sky' met George Clooney

Netflix deelt fragment en traileraankondiging van 'The Midnight Sky' met George Clooney
26 oktober 2020 om 16:40

Netflix heeft een fragment van sci-fi thriller The Midnight Sky (2020) gedeeld. De film is geregisseerd door George Clooney, en hij speelt ook de hoofdrol. Een trailer is het fragment niet te noemen, eerder een teaser voor de echte trailer, die morgen zal verschijnen.

The Midnight Sky is een post-apocalyptisch verhaal over Augustinus, gespeeld door Clooney. Augustinus is een eenzame wetenschapper in het poolgebied. We volgen hoe hij uit alle macht probeert om contact te maken met een aantal astronauten. Hij wil de groep weerhouden van een terugkeer naar de door een mysterieuze catastrofe vernietigde aarde. Naast Clooney spelen ook Felicity Jones, David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir, Tiffany Boone en Caoilinn Springall een rol in de nieuwe film.

The Midnight Sky (2020)
'The Midnight Sky' is een postapocalyptisch verhaal waarin Augustine (George Clooney), een eenzame wetenschapper op de Noordpool, uit alle macht Sully (Felicity Jones) en haar astronautenteam probeert te waarschuwen wanneer ze tijdens een mysterieuze wereldramp terugkeren naar aarde.

De film zal verschijnen op Netflix, maar wanneer is nog niet bekend. Waarschijnlijk maakt het platform dat morgen in de echte trailer bekend.

Beeld: Still 'The Midnight Sky' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Midnight Sky (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree