Vanavond op tv: Tom Cruise in de sciencefictionthriller 'War of the Worlds'

Vanavond op tv: Tom Cruise in de sciencefictionthriller 'War of the Worlds'
27 oktober 2020 om 12:00

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de sciencefictionthriller War of the Worlds (2005) met Tom Cruise.

In War of the Worlds moet een man zijn kinderen beschermen tegen buitenaardse indringers. Ray (Cruise) heeft twee kinderen (Dakota Fanning en Justin Chatwin), van wie hij in het weekend de voogdij heeft. Als er tijdens zo'n weekend een reeks vreemde lichtstormen plaatsvindt, ontdekt hij dat er een vloot robotachtige ruimteschepen zijn opgedoken. Zij maken deel uit van een eerste golf van een buitenaardse invasie op de aarde.

De film is geregisseerd door Steven Spielberg en werd in 2006 genomineerd voor drie Oscars. War of the Worlds is gebaseerd op het gelijknamige boek van H.G. Wells. Dit boek werd al eens eerder verfilmd, namelijk door regisseur Byron Haskin: The War of the Worlds (1953).

Bekijk hier de trailer van War of the Worlds:

War of the Worlds is vanavond om 20:50 uur te zien op Veronica. De film is nu ook te zien op Netflix en via Pathé Thuis.

Heb je War of the Worlds al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

War of the Worlds (2005)
6.5
Ray Ferrier (Tom Cruise) is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is teveel met zichzelf bezig.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'War of the Worlds' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsWar of the Worlds (2005)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree