'The Rise of Skywalker'-regisseur Victoria Mahoney gaat actiefilm 'Shadow Force' maken

'The Rise of Skywalker'-regisseur Victoria Mahoney gaat actiefilm 'Shadow Force' maken

Victoria Mahoney zal de regie hebben van actiedrama Shadow Force voor Lionsgate. Dat schrijft Deadline Magazine. De hoofdrollen in de nieuwe film worden gespeeld door Kerry Washington en Sterling K. Brown.

Mahoney was de eerste vrouw ooit die een Star Wars film regisseerde. Samen met J. J. Abrams was ze verantwoordelijk voor Star Wars: The Rise of Skywalker (2019), en haar werk viel in de smaak. Ze is op dit moment een van de populairste regisseurs, verteld Erin Westerman van Lionsgate:

Victoria is een van de meest indrukwekkende en veelgevraagde regisseurs die vandaag de dag werken. Zoals met al haar werk, zal ze iconische actie, warmte en stijl in Shadow Force brengen. We weten dat ze, samen met Kerry en Sterling en het getalenteerde productieteam deze spannende productie tot iets prachtigs zal maken.

Shadow Force
Film over een vervreemde man en vrouw die een premie op hun hoofd hebben en met hun zoon op de vlucht moeten gaan om hun voormalige werkgever te ontlopen:

Het script van Shadow Force is geschreven door Leon Chills en Joe Carnahan. Het verhaal gaat over een man en een vrouw die, samen met hun zoon, op de vlucht zijn voor hun voormalige werkgever. Een werkgever die, welteverstaan, mensen inhuurt om anderen te vermoorden.

Mahoney heeft een indrukwekkend cv, zo regisseerde ze onder andere afleveringen van Lovecraft Country (2020), Grey's Anatomy (2005– ) en American Crime (2015–2017). Ook werkte ze, naast Abrams, samen met Ava DuVernay, Patti Jenkins, John Ridley en Debbie Allen.

Het is nog niet bekend wanneer de productie van Shadow Force van start gaat.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsStar Wars: The Rise of Skywalker (2019)Shadow Force

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws