George Clooney moet astronauten redden in de trailer van Netflix-thriller 'The Midnight Sky'

George Clooney moet astronauten redden in de trailer van Netflix-thriller 'The Midnight Sky'
27 oktober 2020 om 13:10

Netflix deelt zojuist de allereerste trailer van The Midnight Sky (2020), een post-apocalyptische thriller met niemand minder dan George Clooney in de hoofdrol. De Hollywoodster regisseerde tevens de nieuwe Netflix Original.

Augustine (George Clooney) moet alles op alles zetten om zien te voorkomen dat Sully (Felicity Jones) en haar mede-astronauten terugkeren naar de aarde tijdens een enorme wereldramp. In de trailer zien we hoe de eenzame maar briljante wetenschapper hen tevergeefs probeert te bereiken.

Bekijk hier de trailer van The Midnight Sky:

De nieuwe Netflix-film is gebaseerd op het boek Good Morning, Midnight van Lily Brooks-Dalton. Naast Clooney spelen ook David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir, Tiffany Boone en Caoilinn Springall mee.

The Midnight Sky is vanaf 23 december te zien op Netlfix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Midnight Sky (2020)
'The Midnight Sky' is een postapocalyptisch verhaal waarin Augustine (George Clooney), een eenzame wetenschapper op de Noordpool, uit alle macht Sully (Felicity Jones) en haar astronautenteam probeert te waarschuwen wanneer ze tijdens een mysterieuze wereldramp terugkeren naar aarde.

Beeld: Still 'The Midnight Sky' via Ovide Agency
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Midnight Sky (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree